ISO/TS 17996:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 06 فبراير 2023 ·

Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate

الجبن
* تشمل الجبن الأبيض، مصل الجبن

ملفات الوثيقة ISO/TS 17996:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO/TS 17996:2023

This document specifies a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.

The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.

NOTE       Sampling can be difficult with some cheese varieties, e.g. caused by shortness, brittleness, stickiness and soft consistency. In these cases, reliable results cannot be achieved.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 12224-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 2: Determination of flux content
ISO 12224-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 1: Classification and performance requirements
ISO 33405:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Reference materials — Approaches for characterization and assessment of homogeneity and stability
ISO 33406:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Approaches for the production of reference materials with qualitative properties